Valgforsamling - resultat

Ved valgforsamlingen tirsdag den 15. september blev 11 kandidater valgt ind i det nye menighedsråd. Vi mangler således yderligere 2 kandidater og skal derfor holde ekstraordinær valgforsamling den 6. oktober kl. 19.00 i sognegården.

Ved den ekstraordinære valgforsamling skal nye kandidater melde sig og præsentere sig selv. Udover to kandidater til menighedsrådet, skal der også stemmes om kandidater til posten som stedfortrædere (suppleanter) i menighedsrådet. Det er ønskeligt med 2-5 stedfortrædere.

Vi har brug for dig, så hvis du sidder og overvejer, om det er noget for dig at arbejde i menighedsrådet, så mød endelig op til den ekstraordinære valgforsamling, eller tag fat i en af de nuværende medlemmer eller en præst ved kirken for at høre nærmere, om det kunne være noget for dig. Det nye menighedsråd sidder i fire år.

Kandidaterne som blev valgt ind i det nye menighedsråd er (i rækkefølge efter antal stemmer, flest stemmer først):

Hans Exner (tidligere medlem)

Finn Gundersen (tidligere medlem)

Inger Elgaard (nyt medlem)

Tage Løjborg-Nielsen (nyt medlem)

Henrik Mortensen (nyt medlem)

Lone Marcussen (nyt medlem)

Kurt Nedahl (nyt medlem)

Helle Bagger-Petersen (tidligere medlem)

Tine Grave (tidligere medlem)

Ann Wæhrens (nyt medlem)

John Bagger-Petersen (tidligere medlem)