Højmesser genoptages

Der har været lukket for højmesser i kirkerne landet over siden midten af marts for at undgå smittespredning med Corona. Men nu er den glædelige nyhed, at vi åbner igen. Dog foreløbig under lidt andre vilkår end vi plejer.

Der må være op til 60 mennesker i Lundtofte Kirke under de nuværende restriktioner - og ved 60 mennesker i kirkerummet må der ikke synges fællessang, fordi det øger smittespredning. Hvis der er max. 30 mennesker i kirkerummet, må der synges fællessang. Så det afhænger af, hvor mange vi bliver, om vi synger med på salmerne eller blot følger med i teksten i salmearket.

Vi har højmesse hver søndag kl. 10.30 i Lundtofte Kirke.

Geels Kirkesal holder sommerlukket indtil onsdag 2. september, hvor Victoria Omberg starter sæsonens babysalmesang.