Juletur til Malmø

Lige nu får vi meget for pengene i Malmø, fordi den svenske kroner er faldet i værdi. Det er selvfølgelig ikke noget at glæde sig over, men alligevel noget man kan tage med i betragtning, når man overvejer at juleshoppe i Malmø. Tirsdag den 10. december kl. 9 kører vi til Malmø i bus fra Lundtofte Kirke.

Mødetid er kl. 8.45. Der er mulighed for tid på egen hånd til at shoppe og se på den julepyntede by i Malmø centrum. Vi spiser dejlig frokost sammen. Hjemme i Lundtofte igen er der juleandagt i kirken, og det hele slutter med gløgg og æbleskiver i våbenhuset. Arrangementet ventes slut omkring kl. 17. Det koster 350 kr. at deltage og beløbet er alt incl.  - på nær hvad du køber af julegaver osv. Tilmelding på kirkekontoret senest 1. december. Betaling kan ske på kirkekontoret eller på mobilpay 52 330. HUSK pas eller billede-id.