Tidsrejsen - for minikonfirmander

Vi udforsker kirkens første 100 år i vinterferien 2020 - den 10.-12. februar. Det er for dig, der går i 3. og 4. klasse, og det bliver spændende med ridderskole, teater og skattejagt.

Alle sogne skal tilbyde minikonfirmandundervisning til børn på 3.-4. klassetrin. Det er et undervisningstilbud, som retter sig særligt mod denne aldersgruppe og ses som en del af den oplæring i den kristne tro, som vores barnedåb fordrer.

Vi vil gerne invitere jeres børn til at blive minikonfirmand i Lundtofte Sogn. Undervisningen finder sted mandag den 10. februar, tirsdag den 11. februar og onsdag den 12. februar 2020 kl. 8-00-16.00. Tre dage med anderledes undervisning med helte, teater og skattejagt i kirken. Alle børn er velkomne, uanset om de er medlem af folkekirken eller ej. Børnene undervises af sognepræsterne Pernille Bach-Mortensen og Julie Finne Bjørklund Rebel, som også modtager tilmeldinger

Det er gratis at deltage.

Program:

Mandag 10. februar: Helte- og ridderskole, to brave riddere kommer og lærer os at begå os som riddere og helte. Vi hører om kirkens historie i de første 100 år.

Tirsdag 11. februar: ”Måle Fortællerteater” optræder med kirkeforestillingen ”Noas drømmerejse”.

Onsdag 12. februar: På skattejagt i kirken – hvad sker der i rummet? Fortællinger og gåder.

Undervisningen foregår i Lundtofte Sognegård, Lundtofte Kirkevej 3, 2800 Kgs. Lyngby. Hver dag tilbydes der morgenmad kl. 8.00-8.45, og kl. 9.00 går dagens egentlige program i gang. Kl. 12-13 er der frokost, og kl. 13-15 er der igen program. Den sidste time er der hygge, højtlæsning, kage og frugt.