Du er her: 

Sommerhøjskole - "Fællesskab og ensomhed"

Den 11.-13. juni holder vi Sommerhøjskole i Lundtofte sognegård. Vi byder på et spændende og alsidigt program med stof til eftertanke og debat. Du kan allerede nu tilmelde dig på kirkekontoret.

Over tre dage holder vi sommerhøjskole i Lundtofte Sognegård med temaet ”Fællesskab og ensomhed”. 

Dagsprogrammet starter kl. 9.30 med andagt i Lundtofte kirke. Kl.10.00 indledes første foredrag og kl.12.00-13.00 er der frokost, og derefter er der igen foredrag til kl.15.00, hvor dagen sluttes. 

Vi byder på et spændende og alsidigt program med stof til eftertanke og debat. Du kan glæde dig til foredrag med bl.a foredragsholder og forfatter Knud Romer, psykolog Preben Bertelsen og latter-coach Hanne Gottlieb. Vi viser filmen ”Kunsten af være alene” af Peter Elsass.

Det koster 150 kr. pr. dag at være med inkl. frokost, drikkevarer, kaffe og kage - og 375 kr. hvis man tilmelder sig alle tre dage. Tilmelding sker på kirkekontoret enten på tlf. 45 87 92 48, eller lundtofte.sogn@km.dk - tilmelding er først endelig, når betaling er sket. Der kan betales med mobilpay 52330 (husk at skrive formål ”sommerhøjskole” ved indbetalingen) eller med dankort på kontoret. 

Det fulde program kan ses på hjemmesiden fra maj og hentes på kirkekontoret.

Del dette: