Bæredygtig konfirmation

Har du overvejet at blive konfirmeret i et sæt konfirmationstøj, som har prøvet det én eller flere gange før? For at spare miljøet, pengene, eller bare fordi du synes, at genbrug er cool?

I Lundtofte Kirke samler vi brugt konfirmationstøj ind og giver det videre til en ny konfirmand. Så hvis du har en kjole eller et sæt brugt konfirmationstøj hængende i skabet, som du ønsker får nyt liv på et andet ungt menneske, så kan du aflevere det på kirkekontoret i åbningstiden eller ved højmessen i kirken om søndagen. Så sørger vi for, at det bliver genbrugt.

Hvis du ønsker at få fingre i et sæt genbrugs-konfirmationstøj, så ring til sognepræst Pernille Bach-Mortensen på 20 19 21 01 eller send en mail til os på post@lundtofte-kirke.dk så ser vi, om vi har noget, som passer dig.