Juletur til Lund og Løddekjøppinge

TILMELDING SENEST 1. DECEMBER. Tirsdag den 11. december fra Geels Kirkesal. Vi mødes kl. 8.15 og kl. 8.30 kører vi i bus fra Geels kirkesal til Lund i Sverige. Der er mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd i den fine middelalderby indtil kl. 12.30, hvor vi spiser frokost.

Efter frokosten tager vi mod Løddekjøppinge Kirke, hvor vi har en lille andagt med nogle af julens salmer og tekster. Herefter går turen tilbage til Geels, hvor vi får gløgg og æbleskiver og ønsker hinanden glædelig jul. Arrangementet forventes afsluttet ca. kl. 17. Deltagerpris er 300 kr. pr. pers. Husk, at medbringe pas eller billed id. Tilmelding skal ske senest 1.12. på kirkekontoret tlf. 4587 9248.

Tilmelding er kun bindende ved betaling, som kan ske enten på kontoret eller via mobilpay 52 330.

Der fremsendes program til alle tilmeldte.