Du er her: 

Sommerudflugt for børnefamilier

Menighedsplejen inviterer på sommerudflugt 12. juli 2018. Vi kører med bus til Esrum Kloster, hvor vi skal være med i ridderturnering, sværdkampe og skrive det gotiske alfabet med blæk og pen. Velkommen til middelalderen.

Vi tager til Esrum Kloster, hvor der vil være aktiviteter og lege for både børn og voksne. I Børneladen kan man f.eks. klæde sig ud og lege sig ind i middelalderens verden, prøve kræfter med ridderturneringer og sværdkamp, skrive det gotiske alfabet med pen og blæk, bygge en bue m.m. Der er desuden en naturlegeplads med redskaber og bygninger fra middelalderen, svævebane, kæmpe brevdueslag, man kan lege i og meget andet sjovt for børn og barnlige sjæle. 

Menighedsplejen medbringer frokost til alle. Der er busafgang fra Lundtofte Kirke kl. 10:00 og hjemkomst senest kl. 16:00. 

Pris 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne. Betaling kontant på kirkekontoret eller på mobilepay 66041 mærket ”sommerudflugt.” 

Tilmelding og betaling senest d. 6. juli til Anne Saabye, tlf. 30 30 11 20, mail: annekkristiansen@gmail.com; eller Christine Beck, tlf. 20232583, mail: chb@km.dk

Del dette: