Du er her: 

Samtaler for gravide

Holdstart i januar 2019. Få vendt dine tanker om livet som mor med andre gravide i et samtaleforløb, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning om relationer, især relationen mellem mor og barn. Samtalerne ledes af sognepræst Pernille Bach-Mortensen.

Forbered dig på livet som mor 

Har du lyst til at forberede dig mentalt til livet som mor til et lille nyt menneske? Så kom og vend dine tanker om livet i maven sammen med andre gravide og sognepræst Pernille Bach-Mortensen.

Det ufødte barn knytter sig til sin mor

Længe inden dit barn kommer til verden, knytter det sig til dig. I lang tid udgør du hele barnets verden, og det kan kende din stemme blandt hundrede andre. Men som kommende mor kræver det stort mod at knytte et kærlighedsbånd til et barn, som man endnu ikke har holdt i sine arme, og de glade forventninger kan nemt få følgeskab af et tårn af bekymringer.

Samtalerne

Samtaleforløbet er tilrettelagt i samarbejde med forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familie-dannelse. Samtalerne foregår i små grupper af både førstegangsgravide og flergangsgravide. Hver samtale tager udgangspunkt i et nyt tema: Graviditeten, Det ufødte barn, Dig som mor, En ny familie, Fødslen og Livet med et lille barn. 

Hvor og hvornår

Samtalerne foregår i Geels Kirkesal i et forløb á 6 gange. Vi starter løbende hold op og aftaler sammen datoer og tidspunkt. 

Det er gratis, og alle gravide er velkomne. Skriv til Pernille Bach-Mortensen (pbm@km.dk) for tilmelding.

Del dette: