Babysalmesang

Hver onsdag kl. 10-11 i Geels Kirkesal. Tilmelding hos Victoria Omberg på tlf.: 31 12 33 12. Det er for babyer i alderen 2-10 mdr. med deres forældre eller bedsteforældre, og det er gratis.

Al videnskabelig forskning understøtter det som mange oplever til babysalmesang: Musik stimulerer babyers sanserne og øger nærvær og tryghed mellem forældre og barn.

Victoria Omberg er trådt ind som underviser på holdet med babysalmesang i stedet for organist Vibeke Nilsson som er fratrådt efter hun i mange år har stået for undervisningen.

Victoria Omberg er sanger i Lundtofte Kirke og Geels Kirkesal. Hun er uddannet Rudolf Steiner pædagog og sanger på Kirkemusikskolen samt har en bachelor i musikvidenskab. Til babysalmesang vil hun have fokus på sansestimulering og oplevelsesrejser for babyerne ved hjælp af salmer, dans, leg og musik.

”Vi har jo en uvurderlig salmeskat. Den glæder jeg mig til at dele med babyer og deres forældre. Man kan se på barnet, at en musikalsk opmærksomhed vågner, når vi synger og spiller musik. Det har også en afstressende effekt. Samtidig giver det en mulighed for at være i et musikfællesskab med andre både for børn og forældre.”