Velkommen til Lundtofte Kirke

Alle med bopæl i Lundtofte Sogn og unge der går på skoler, der ligger i sognet kan blive konfirmeret i Lundtofte Kirke. Forudsætningen for at blive konfirmeret er at man er døbt. Hvis man ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret, kan man blive døbt inden konfirmationen.

Har du spørgsmål vedr. konfirmation, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf. 45 87 92 48.

Konfirmationsindskrivning 2018/19

Konfirmationsdatoer for 2019-21 kan ses her

Sognepræst Mette Enevold (Fortrinsvis konfirmander fra Trongårdsskolen)
Konfirmation lørdag 11. maj 2019

Hent indskrivningsblanketten her

Sognepræst Julie Finne Bjørklund Rebel (Fortrinsvis konfirmander fra Lundtofte Skole)
Konfirmation torsdag den 30. maj 2019, Kr. Himmelfartsdag.

Hent indskrivningsblanketten her

Sognepræst Pernille Bach-Mortensen (Fortrinsvis konfirmander fra Kongevejens skole)

Konfirmation: fredag den 17. maj 2019, Bededag (8.x kl.10 og 8.y kl.12)

Hent indskrivningsblanketten her