Velkommen til Lundtofte Kirke

Alle med bopæl i Lundtofte Sogn og unge der går på skoler, der ligger i sognet kan blive konfirmeret i Lundtofte Kirke. Forudsætningen for at blive konfirmeret er at man er døbt. Hvis man ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret, kan man blive døbt inden konfirmationen.

Har du spørgsmål vedr. konfirmation, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf. 45 87 92 48.

Konfirmationsindskrivning 2019/20

Konfirmationsdatoer for 2020-21 kan ses her

Sognepræst Mette Enevold (Fortrinsvis konfirmander fra Trongårdsskolen)
Konfirmation torsdag 21. maj 2020, Kristi Himmelfartsdag

Hent indskrivningsblanketten her

Sognepræst Julie Finne Bjørklund Rebel (Fortrinsvis konfirmander fra Lundtofte Skole)
Konfirmation fredag                          8. maj 2020, Bededag.

Hent indskrivningsblanketten her

Sognepræst Pernille Bach-Mortensen (Fortrinsvis konfirmander fra Kongevejens skole)

Konfirmation lørdag 2. maj 2020,     (8.x kl.10 og 8.y kl.12)

Hent indskrivningsblanketten her

*Elever fra Geelsgårdskolen bedes kontakte sognepræst Pernille Bach-Mortensen, tlf 20 19 21 01 eller mail pbm@km.dk

Sognepræst Christine Kjærulff Beck (Fortrinsvis konfirmander fra Kongevejens skole 8.z.)

Konfirmation lørdag                            9. maj 2020 kl. 11