Hver onsdag kl. 10-11.30 i Geels Kirkesal

Al videnskabelig forskning understøtter det som mange oplever til babysalmesang: Musik stimulerer babyers sanserne og øger nærvær og tryghed mellem forældre og barn.

Victoria Omberg er underviser på holdet med babysalmesang. Hun er sanger i Lundtofte Kirke og Geels Kirkesal. Hun er uddannet pædagog og sanger på Kirkemusikskolen samt har en bachelor i musikvidenskab. Til babysalmesang vil hun have fokus på sansestimulering og oplevelsesrejser for babyerne ved hjælp af salmer, dans, leg og musik.

”Vi har jo en uvurderlig salmeskat. Den glæder jeg mig over at dele med babyer og deres forældre. Man kan se på barnet, at en musikalsk opmærksomhed vågner, når vi synger og spiller musik. Det har også en afstressende effekt. Samtidig giver det en mulighed for at være i et musikfællesskab med andre både for børn og forældre,” fortæller Victoria Omberg.

Kontakt Victoria Omberg på victoria.omberg@gmail.com for mere information.