Kirkegaard og angsten

Onsdag 11. oktober kl. 19.00. Foredrag "Kirkegaard og angsten i dag" ved Pia Søltoft. Er angst og stress et menneskeligt vilkår og ikke en diagnose?

Hvad giver livet mening, hvad bestemmer vores menneskelighed, og hvordan kan vi finde hvile i en verden, hvor vi ofte føler os fremmedgjorte og går ned med stress, angst og andre diagnoser. For Søren Kierkegaard var angst ikke en diagnose, men et særligt menneskeligt livsvilkår, som den enkelte enten forgæves kan forsøge at holde væk fra sig, eller lære at kende og tage til sig som en tro følgesvend. Foredrag ved Pia Søltoft, forfatter, præst og international anerkendt Kierkegaard-forsker, der er sjældent god til at gøre Kierkegaards tanker tilgængelige for de fleste. Der er gratis adgang.