Velkommen til Lundtofte Kirke

Alle med bopæl i Lundtofte Sogn og unge der går på skoler, der ligger i sognet kan blive konfirmeret i Lundtofte Kirke. Forudsætningen for at blive konfirmeret er at man er døbt. Hvis man ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret, kan man blive døbt inden konfirmationen.

Har du spørgsmål vedr. konfirmation, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf. 45879248.

Konfirmationsindskrivning 2017/18

Konfirmationsdatoer for 2019-21 kan ses her

Sognepræst Mette Enevold (Fortrinsvis konfirmander fra Trongårdsskolen)
Konfirmation Bededag 27. april samt lørdag 28. april.

Hent indskrivningsblanketten her

Sognepræst Julie Finne Bjørklund Rebel (Fortrinsvis konfirmander fra Lundtofte Skole)
Konfirmation lørdag 5. maj, søndag 6. maj samt lørdag 19. maj.

Hent indskrivningsblanketten her

Sognepræst Pernille Bach-Mortensen (Fortrinsvis konfirmander fra Kongevejens skole) Konfirmation Kr. Himmelfartsdag 10. maj kl. 10.00 for 8.X  og kl. 12.00 for 8.Y.

Hent indskrivningsblanketten her

*Elever fra Geelsgårdskolen bedes udfylde nedenstående indskrivningsformular:
Konfirmationsindskrivning for Geelsgårdskolen. Har I spørgsmål så kontakt venligst Pernille Bach-Mortensen*

Sognepræst Christine Kjærulff Beck (Fortrinsvis konfirmander fra Kongevejens skole)
Konfirmation lørdag 12. maj kl. 11.00 for 8.Z.